Květinové štafle

Kategorie:
Datum vložení:
Decoupage
31.10.2012                   08:51:51
Potřeby:

Staré a značně zdevastované štafle a prkna na police,barva swingcolor(bílá, lahvová zeleň), disperzní lepidlo, univerzální lak, mraky ubrousků s motivy růží.

Postup:

Štafle natřené dvěma vrstvami zeleně natónované barvy byly dekorovány klasickou ubrouskovou metodou, police jsou pouze natřené zelenou barvou. Štafle byly následně přelakovány. Na police přibyly i dva stejně dekorované květináče.

Poznámka:

Prostor pro kytky u nás doma a na chalupě není nikdy dost, tak proto. Ale tyhle štafle vystrčím z chodby maximálně přes léto na terasu :) - z bezpečnostních důvodů :)

udělit plusový bod - udělit plusový bod
Počet bodů: 0
         

Fotografie

Komentáře k práci "Květinové štafle"

K práci nejsou žádné komentáře.


Přidat komentář

Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz - Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: - do kolonky zadejte aktuální rok (např.: 2024)
   

Tématické fráze

bílé štafle dekorace ze štaflí police ve tvaru stafli stare police kytky na štaflích stafle na kvetinace staré štafle na kytky stafle na kvetiny policove štafle kvetinace ze stafli dekorace stafle swingcolor ze starých štaflí květinová police swingcolor barva stafle jako dekorace květinové štafle štafle na kytky barva swingcolor stafle dekorace stafle police kytky na terase štafle na kytky na terasu police na kytky na terasu štafle dekorace květiny staré štafle stafle s policemi barvy swingcolor štafle jako police police na květiny květiny na štaflích police ze štaflí swingcolor.cz stafle jako kvetinac květinové police police na kytky květinová police na terasu štafle květiny police jako štafle police štafle kytky na terasu štafle květináč


Statistiky ručních prací

Za týden: 0 prací
Za měsíc: 1 prací
Celkem: 1898 prací
S fotkou: 1772 prací
Copyright © 2008 - 2024 www.topkonicek.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
Linka
PHP: www.j-soft.cz | info@topkonicek.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Kontakty
Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz