Adventní výzdoba

Kategorie:
Datum vložení:
Vánoční
31.10.2012                   20:31:57
Potřeby:

Věnec: polystyrenový základ na věnec, řezací zalamovací nůž, zbytky látek na patchwork, stuhy, prýmky, špendlíky.
Ozdoby: polystyrenové koule různých velikostí + další materiál - viz výše.


Postup:

Na věnec rozkreslíme požadované tvary a nožem opatrně cca 5mm do hloubky prořízneme základ. Jednotlivá pole potom obtahujeme zastřiženými pruhy látky a okraje vtlačujeme do zářezů. Jakmile máme celý věnec potažený, spoje překryjeme podle barevného ladění prýmkem, stuhou, případně jejich kombinací. Stuhy fixujeme špendlíky.
U ozdob postupujeme stejně, můžeme ještě bozdobit například flitry, které zapichujeme rovněž na špendlíku. Tady se fantazii meze nekladou. Z tenké šňůrky a korálku vytvoříme "závěs", opět fixujeme špendlíkem(můžeme jej tehce obalit lepidlem na textil a poté zapíchnout do ozdoby - dobře pak drží.
Věnec i ozdoby lze bez rizika poškození zavěsit na dveře, do okna, na zábradlí schodiště(kamkoli nás napadne). Pokud věnec necháme položený na stole. vypadá rovněž pěkně, může být součástí složitějšího vánočního aranžmá.

udělit plusový bod - udělit plusový bod
Počet bodů: 1
         

Fotografie

Komentáře k práci "Adventní výzdoba"

K práci nejsou žádné komentáře.


Přidat komentář

Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz - Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: - do kolonky zadejte aktuální rok (např.: 2024)
   

Tématické fráze

vanoční výzdoba ručni práce adventní výzdoba do oken adventní výzdoba 2015 fler vánoční dekorace vánoční dekorace na zábradlí adventní výzdoba inspirace vánoční dekorace fler adventní výzdoba adventní věnec na dveře inspirace vánoční dekorace ruční práce adventní výzdoba dveří ruční vánoční dekorace vánoční výzdoba zábradlí vánoční dekorace na dveře fler.cz ruční práce vánoční výzdoba advent výzdoba na advent vánoční vyzdoba-inspirace.cz ruční práce vánoční dekorace vánoční výzdoba schodiště výzdoba adventních věnců ruční výzdoba vánočních oken výzdoba na dveře adventní výzdoba 2017 adventní věnec z látky adventní dekorace na dveře vánoční dekorace na schodiště adventní výzdoba na dveře advent vyzdoba vánoční výzdoba na dveře vánoční vyzdoba oken inspirace adventní výzdoba oken vánoční a adventní dekorace výzdoba zábradlí vanočni vizdoba advetní výzdoba adventnivyzdoba vánoční výzdoba dveří adventní dekorace vyzdoba schodiste adventní výzdoba 2019 vánoční a adventní dekorace inspirace


Statistiky ručních prací

Za týden: 0 prací
Za měsíc: 1 prací
Celkem: 1898 prací
S fotkou: 1772 prací
Copyright © 2008 - 2024 www.topkonicek.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
Linka
PHP: www.j-soft.cz | info@topkonicek.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Kontakty
Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz