Kapsář za 2 hodiny hotový a za pár korun

Kategorie:
Datum vložení:
Jiné ruční práce
15.12.2012                   22:45:01
Počet kusů:
1
Doba přípravy:
max. 2 hodiny
Potřeby:

materiál na kapsář (já koupila v Jysku lehkou prošívanou deku za cca 150 Kč) o rozměru 200x135 cm
nitě v barvě kapsáře,popř. šicí stroj
nažehlovací papír do tiskárny (v papírnictví stojí do 200 Kč za 4 kusy A4,ale na internetu se dá určitě sehnat levněji)
laťku dlouhou 2 m a materiál na poutka

Postup:

Deku o rozměrech 200x135 cm si rozložíme na šířku, odměříme na obou stranách 50 cm odspodu,ohneme a po stranách sešijeme. Tím nám vznikne jedna velká kapsa,kterou ještě rozdělíme sešitím po 40 cm na 5 menších. Na nažehlovací papír si vytiskneme obrázky dle přání a nažehlíme na kapsy. Na horní stranu kapsáře přišijeme poutka,kterými provlékneme laťku.

Vím,že v je k dostání spousta lepších kapsářů,ale někdy je problém sehnat přesně s takovým motivem,který si zrovna Vaše dítě přeje- u nás např. teď letí Mickeyho klubík,navíc vzhledem k pořizovacím nákladům tohoto nebude taková škoda třeba při stěhování nebo rekonstrukci pokojíku,když už se Vám nebude hodit.

Poznámka:

Omlouvám se za kvalitu fotografií,je to foceno mobilem,ale myslím,že vše důležité je vidět. Na obrázcích ještě nemám našitá poutka na laťku,nevím přesně,jakou manžel sežene. Návod jsem chtěla vložit co nejdříve,třeba se ještě někomu bude hodit tip na dárek na poslední chvíli.

udělit plusový bod - udělit plusový bod
Počet bodů: 2
         

Fotografie

Komentáře k práci "Kapsář za 2 hodiny hotový a za pár korun"

K práci nejsou žádné komentáře.


Přidat komentář

Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz - Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: - do kolonky zadejte aktuální rok (např.: 2024)
   

Tématické fráze

navod na perovou deku šití kapsáře - návod návod šití péřových dek jak ušít prošívanou peřovou deku návod na šití prošívaných dek šijeme prošívané péřové deky šití prošívané deky návod jak se šije peřová deka návod na kapsář kapsář návod na šití šití péřových dek jak ušít kapsář návod jak ušít prošívanou deku postup siti perovych dek šití kapsáře šití péřové prošívané deky šití prošívaných dek návod na šití péřových dek prošívaná péřová deka návod prošívaná deka návod návod na šití prošívaných péřových dek postup šití kapsáře siti prosivane deky jak se šijí péřové deky návod na prošívanou deku jak ušít prošívanou deku návod na šítí kapsáře jak ušít péřové deky jak ušít péřovou prošívanou deku jak si ušít péřovou deku postup na šití péřové prošívané deky navod na siti perove deky péřová prošívaná deka navod návod na šití péřových dek ušití péřové deky kapsar navod šití kapsaře návody jak ušít péřovou deku návod na ušití kapsáře jak usit kapsar kapsář na šicí potřeby šití péřových dek návod


Statistiky ručních prací

Za týden: 0 prací
Za měsíc: 1 prací
Celkem: 1898 prací
S fotkou: 1772 prací
Copyright © 2008 - 2024 www.topkonicek.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
Linka
PHP: www.j-soft.cz | info@topkonicek.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Kontakty
Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz